PELAKON, DATUK AARON AZIZ BERKONGSI DETIK CEMAS APABILA BILIK HOTEL YANG DIDIAMI OLEHNYA DI KEMBOJA DIDATANGI OLEH SEEKOR TIKUS. MACAM MANA BOLEH ADA TIKUS?

Timbul keraguan tahap kebersihan hotel

Macam mana ni guys? Bilik bersih ke tak? Hotel boleh cakap datang dari luggage? Kita datang sini bawa baju dengan dana bukan bawa tikus! Dah cakap banyak kali tolong lepaskan. Hotel kata dah lepaskan. Harap-harap betul la tu.

Menerusi video yang dimuat naik di laman Instagram milik Aaron, kelihatan seekor tikus terperangkap dalam satu jerat yang telah dipasang oleh pihak hotel. Menurut Aaron, kemunculan tikus tersebut telah menimbulkan keraguan terhadap dirinya sama ada hotel yang ditempah itu bersih ataupun tidak.

Paling kelakar, pihak hotel boleh mengatakan bahawa haiwan itu sebenarnya datang dari beg pakaian mereka. Susulan daripada itu, Aaron meminta pihak hotel untuk melepaskan tikus yang terperangkap di situ dan pihak hotel telahpun bertindak seperti yang diarahkan.

Perkongsian pelakon ‘Ombak Rindu’ itu menerima pelbagai reaksi di kalangan netizen di mana rata-ratanya bersependapat bahawa hotel berkenaan adalah tidak bersih.

Sumber: Aaron Aziz / ohbulan

𝗨𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗕𝗲𝗿𝗶𝘁𝗮 𝗧𝗲𝗿𝗸𝗶𝗻𝗶,𝗧𝗶𝗽𝘀 𝗞𝗲𝘀𝗶𝗵𝗮𝘁𝗮𝗻,𝗞𝗲𝘄𝗮𝗻𝗴𝗮𝗻,𝗥𝗲𝘀𝗲𝗽𝗶 𝗱𝗮𝗻 𝗠𝗼𝘁𝗶𝘃𝗮𝘀𝗶 𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄,𝗟𝗶𝗸𝗲 & 𝗦𝗵𝗮𝗿𝗲 𝗣𝗮𝗴𝗲 𝗞𝗮𝗺𝗶 𝗟𝗶𝗳𝗲 𝗟𝗶𝗻𝗲 𝗡𝗲𝘄𝘀

MAKLUMAN : Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen -komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengomen itu sendiri.

By admin

Leave a Reply