Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 64 dengan tema pada kali ini MALAYSIA PRIHATIN.

Sambutan perayaan hari kemerdekaan pada kali sangat berbeza dari tahun-tahun sebelum ini, yang mana kita masih lagi berjuang melawan pandemik Covid19.

Kami mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan kali ke 64 kepada semua rakyat KELUARGA MALAYSIA di mana saja anda berada.

Semoga kita menang dalam perjuangan melawan pandemik Covid 19 ini dengan mematuhi sepenuhnya S.O.P yang telah ditetapkan oleh pihak kerajaan. Ayuh ! KELUARGA MALAYSIA kita bangkit bersama berganding bahu mengambil semangat MERDEKA tidak mengira latar belakang bangsa,agama dan politik untuk bersama-sama berjuang melawan pandemik Covid19 ini agar kita bebas sepenuhnya dan dapat hidup sihat aman dan damai sebagai satu KELUARGA MALAYSIA.

Ayuh ! ayuh ! ayuh ! KELUARGA MALAYSIA bangkit bersama melawan pandemik ini dengan 100% patuhi S.O.P yang ditetapkan.

SELAMAT BERJUANG KELUARGA MALAYSIA

Teruskan bersama kami selepas anda membaca sila like & share. Terima kasih

MAKLUMAN : Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen -komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengomen itu sendiri.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.